A verspályázat folytatódik!

A verspályázat folytatódik!

Továbbra is a Pest megyei összetartozás és identitástudat erősítése a célunk, megyénk természeti és kulturális értékeinek bemutatása a lehető legszélesebb közönség számára, így elsősorban olyan verseket várunk, amelyek megfelelnek célkitűzésünknek, az itteni tájakat, az itt élő embereket mutatja be: gondjaikat és örömeiket, érzéseiket és gondolataikat, de itt a nyár, és e témakörben is szívesen olvasnánk a verseiket.

Lapszerkesztési okokból kénytelen vagyunk terjedelmi korlátot szabni: a poémák hossza ne haladja meg az ötven verssort. A költeményeket a szerkesztoseg@pestmegyelapja.hu e-mailre várjuk július 5-ig, személyenként maximum 3 verset.

A beérkezett pályaműveket a szerkesztőség értékeli, és a legjobbak megjelennek a Pest Megye Lapja hasábjain, vagy a www.pestmegyelapja.hu -n. A versek beküldése egyúttal hozzájárulást jelent a közléshez, és garantálva, hogy saját művel pályáztak.

A beküldők között kisorsolunk 2 db színházjegyet a Ráckevei Vénusz Színház „Minket nem lehet elfelejteni!” című 09.16-i SZÍNHÁZNYITÓ előadására.

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*