Meghosszabbította a civil szervezeteket támogató programját a Tesco

Meghosszabbította a civil szervezeteket támogató programját a Tesco

Eddig több mint háromszáz pályázat érkezett a Tesco „Ön választ, mi segítünk” közösségi programjára, de az áruházlánc meghosszabbította a nevezési időszakot, április 8-ig várja a pályázatokat.

Közösségépítő programokat támogat a budaörsi székhelyű áruházlánc. A Tesco-Global Áruházak Zrt. meghosszabbította a nevezési időt, így még néhány napjuk van a civil szervezeteknek, hogy csatlakozzanak a budaörsi központú áruházlánc „Ön választ, mi segítünk” közösségi programjára. Az érdeklődők április 8-án 17 óráig küldhetik be pályázataikat a program weboldalán keresztül. A nyertes pályázatok egyenként 400 000 forint, összesen pedig 26 800 000 forint támogatást nyerhetnek el 67 körzetben közösségépítő programjuk megvalósításához. A felhívásra már több mint 300 pályázat érkezett, az áruházlánc azonban szeretne minél több helyi civil szervezetnek lehetőséget adni a részvételre.

Az „Ön választ, mi segítünk” program keretében azokat az ügyeket támogatják, amelyek valóban fontosak a helyi közösségek és az üzletlánc vásárlói számára. Ilyen például az oktatás, az egészséges életmód és táplálkozás, a lakókörnyezet megszépítése, mindaz, ami a helyi közösségeket és tagjaikat segíti. A benyújtott pályázatok közül először körzetenként kiválasztják a legjobbnak ítélt hármat, majd a vásárlók szavazzák meg, hogy az adott körzetben melyik szervezet nyerje el a támogatást.

Az érdeklődők kérdéseiket a kozossegipalyazat@tesco.hu e-mail címre küldhetik el, bővebb információkat pedig a www.tesco.hu/kozosseg oldalon találnak, ahol az adatlapot kitöltve pályázhatnak is.

Fotó: Tesco

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*