A hivatalban több mint 1500 ügyet intézhetnek

A hivatalban több mint 1500 ügyet intézhetnek

Megújult a ceglédi kormányablak
Modernizált belső térrel, 11 ügyfeleket fogadó munkaállomással és több mint 200 négyzetméteres akadálymentesített ügyféltérrel nyitotta meg kapuit Cegléden a kormányablak új helyszínén, a Kossuth tér 1. szám alatt október 26-án.

A Városháza épületében tartott ünnepségen a megnyitást jelképező nemzetiszínű szalagot Földi László országgyűlési képviselő, Takáts László polgármester, valamint Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja vágta el.

Földi László beszédében kiemelte, hogy sok csatát kellett megvívniuk annak idején a Parlamentben a kormányhivatali, járási rendszer kialakításáért, de az eredmények bizonyítják, hogy megérte. Felszólalása végén mindenkit arra biztatott, használják a 21. század követelményeinek megfelelő új kormányablakot. Cegléd polgármestere, Takáts László elmondta, az új kormányablak a Városháza épületének legjobb minőségű épületrésze lett. Tarnai Richárd kormánymegbízott beszédében rámutatott, jól végzik a járások a feladatukat, eredményes volt a járási rendszer létrehozása. Az új, egységes arculatú kormányablakot a régi okmányiroda helyén alakították ki, ahol a járási hivatal ügyintézői több mint 1500 ügytípusban tudnak segítséget nyújtani az állampolgároknak a hagyományos okmányirodai ügyintézések mellett. A beruházás során megújult az ügyféltér és az összes háttériroda, illetve kiszolgáló helyiség. Az összesen 426 négyzetméter teljes területű épületrészben 11 ügyfélfogadó és 12 háttér-munkaállomást alakítottak ki, valamint két fotófülke is segíti a jövőben az ügyfelek gördülékeny kiszolgálását. Az épületrészben összesen 73 nyílászárót cseréltek ki, valamint megújult a fűtési rendszer, és teljesen felújították a villamoshálózatot is.  

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*