Adler László, az Openhouse Ingatlanhálózat gödöllői irodájának franchise tulajdonosa

Adler László, az Openhouse Ingatlanhálózat gödöllői irodájának franchise tulajdonosa

Adler László, az Openhouse Ingatlanhálózat gödöllői irodájának franchise tulajdonosa

− Milyen használt ingatlanokat kínál a gödöllői iroda Pest megyében?

− A gödöllői iroda működési területén belül az ingatlanpiacon megtalálható minden ingatlantípussal foglalkozunk, s ennek megfelelően az árak is széles spektrumban kínálnak választékot mindazoknak, akik az otthonukat vagy a vállalkozásuknak megfelelő ingatlant keresik. Áprilisban kezdte meg működését az Openhouse első budapesti irodája az Ybl Palotában, így megnyílt a lehetősége annak, hogy akár egész Pest megyében megtaláljuk azt az ingatlant, amit CSOK segítségével meg tudnak vásárolni a családok.

− Hogyan tudnak segíteni azokon, akik a CSOK-ot igénybe véve szeretnének használt ingatlant vásárolni?

− Irodánk minden Gödöllőn fiókot működtető bankkal napi kapcsolatban áll, így a nálunk ingatlant kereső ügyfeleket teljes körűen és személyre szabott információkkal, továbbá közvetítői tevékenységgel tudjuk segíteni. A legfontosabb pillanatnyilag az, hogy az ügyfeleinkben kialakuljon az a bizalom, amelyre életük egyik legfontosabb döntését alapozzák. Tőlünk biztos információkat hallanak arról, hogy a kormányzati segítséget, amit a saját otthon megteremtéséhez kapnak, milyen lépésekben és milyen feltételekkel tudják használni. Felkérésre szívesen tartunk fórumszerű tájékoztatókat arról, hogy alapvetően mi számít új építésű vagy használt ingatlannak, s próbálunk tisztázni olyan kérdéseket is, amelyek sokakat foglalkoztatnak: hogyan lesz lakásom, házam, hogyan tudom a meglévőt bővíteni, felújítani, átalakítani a CSOK kínálta segítséggel.

− Mi a teendője azoknak, akik az Openhouse segítségét szeretnék igénybe venni?

− Nagyon egyszerű a dolguk. Valamelyik elérhetőségünkön lépjenek velünk kapcsolatba, és az igényfelmérés után közösen kiválasztjuk a járható utat.

− Milyen jó tanácsokat adna a leendő tulajdonosoknak?

− Fontos tudni, hogy akár új, akár használt ingatlant szeretnének vásárolni vagy építkezésen törik a fejüket, rendelkezniük kell önerővel. Hogy pontosan mekkorával, azt segítünk kiszámolni. Érdemes hosszabb távon is gondolkodni, és a lehetséges kockázatokat mérlegelve a legjobb döntést meghozni.

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*