Kormányablaknál is intézheti adóügyeit

Kormányablaknál is intézheti adóügyeit

Pest megyében január elejétől már négy kormányablakban is intézhetik adóügyeiket az érintettek. A NAV munkatársai a gyáli, pilisvörösvári, szentendrei és a szobi kormányablakoknál elérhetőek.

A NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatósága 2017 telétől Budapesten a Dózsa György útra költöztette központi ügyfélszolgálatát, de megmaradtak a váci, szigetszentmiklósi, ráckevei, nagykátai, gödöllői, érdi, dabasi és ceglédi kirendeltségek. Ezek mellett idén január 2-ától már Gyálon, Pilisvörösváron, Szentendrén, Szobon is várják ügyfeleiket a helyi kormányablakokban a NAV munkatársai.

A kirendeltségekhez hasonlóan az adóügyek széles körét intézhetik a NAV munkatársainál, például átadhatják a bevallást, információt kaphatnak az egészségügyi szolgáltatási járulékkal kapcsolatosan, egyeztethetik adószámlájukat, tájékoztatást kaphatnak az adószámláról, átvehetik a megszemélyesített csekket, intézhetik adókártyájukat, általános tájékoztatást kaphatnak. Akárcsak a többi NAV ügyfélszolgálaton, az érintett kormányablakokban is lehet bankkártyával fizetni.

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*