Bemutatkozott a frissen alakult Ráckevei Vénusz Színház

Bemutatkozott a frissen alakult Ráckevei Vénusz Színház

Az István, a király című rockopera részleteivel lépett hazai közönség elé a nemzeti ünnepen a Ráckevei Vénusz Színház. Szeptember közepén zenés darabbal mutatkozik be a teátrum.

Rövid idén belül két alkalommal is bemutatkozott a város új kulturális intézménye, a Ráckevei Vénusz Színház. Először Makádon lépett fel a teátrum négy művésze: Schupp Gabriella, Bor Viktor, Kósa Dénes és Ott József. A Ráckeve közeli település falunapján operettrészletekkel és ismert slágerekkel ragadtatták tapsra a közönséget.

Makádtól búcsút véve másnap már Tass község aoraja-nagyja láthatta, hallhatta a művészeket. Itt szintén a falunap színes kavalkádja vonzotta a nézőket, köztük az előbb említett négy művész produkciója. Az István, a király című rockopera részleteiből összeállított előadásuk nagy tetszést aratott.

A teátrum társulata az augusztus 20-i ünnepség keretében Ráckevén is előadta a Tasson már nagy sikerrel bemutatott műsorát, s már készül az első „saját” színházi produkciójára: szeptember 16-án a „Minket nem lehet elfelejteni!” című vidám darabbal állnak a publikum elé.

A Ráckevei Vénusz Színház ezzel az előadással nyitja meg kapuit a Ráckevei Árpád Fejedelem Általános Iskola tornatermében, amit az előadások napján színházteremmé alakítanak át.

Kezdetben havi egyszer várják a felnőtteket és egyszer a gyermekeket. A Ráckevei Vénusz Színház legfőbb célja, hogy a ráckeveiek a saját színházuknak tekintsék a teátrumot.

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*