Majdnem Híres tehetségkutató Ráckevén

Majdnem Híres tehetségkutató Ráckevén

Tehetségkutató versenyen választják ki a ráckevei Kis-Duna Vízi Fesztivál három fellépő zenekarát a nyár folyamán. A verseny első három helyezettje Szabó Balázs Bandája előtt játszhat majd a fesztivál zenei színpadán, július 7-én a Vadkacsa Szabadstrandon. A jelentkezéseket meghosszabbított határidővel, május 15-ig várják.

A tehetségkutatóra minden olyan amatőr zenekar jelentkezhet, amely rendelkezik legalább 45 perces élő műsorral, saját dalokkal vagy feldolgozásokkal. A jelentkezéshez a csapatoknak videofelvételt kell készíteniük egyik dalukról, és azt a jelentkezéssel együtt elküldeni a vizifeszt@rackeve.hu címre, legkésőbb május 15-én.

A videókat feltöltik a Facebookra, majd a zsűri értékeli azokat, méghozzá Varga Livius (Quimby) vezetésével, együttműködve a Majdnem Híres Rocksulival. Hat csapatot választanak ki, melyek közül ötöt a zsűri, egyet pedig a legtöbb „like” segítségével a közönség nevezhet be. Ez a hat zenekar játszik majd a június 15-ei döntőben, a ráckevei Ács Károly Művelődési Központban. Itt választják ki azt a három bandát, amely július 7-én, a Kis-Duna Vízi Fesztivál közönsége előtt is bemutatkozhat.

A fesztivál igazi vízi rendezvény lesz, vonzó programokkal a folyó partján: vízi- és vízparti sportok, halgasztronómiai és egyéb kulináris finomságok, workshopok várnak mindenkire, de találkozhatnak majd Kiss Gergely és Biros Péter olimpiai bajnok vízilabdázókkal is. A koncertek sem maradnak el: a fesztivál különleges vízi színpadán délelőtt a Kiskalász zenekar játszik a gyerekeknek, majd a tehetségkutató legjobbjai mutatkoznak be, este pedig Szabó Balázs Bandája és a Gypo Circus lép fel.

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*