Megismerhetik a gödöllői egyetem képzéseit

Megismerhetik a gödöllői egyetem képzéseit

A gödöllői Szent István Egyetem (SZIE) idén új, elegáns standdal vesz részt a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, melyet 2018. január 18-20. között rendeznek a Hungexpo G pavilonjában.

A háromnapos seregszemlén a SZIE az AF04 jelzésű standon várja a látogatókat; kávézóval, multiscreen fallal, gokart bemutatóval, interaktív programokkal. Az egyetem oktatói és hallgatói a nyolc kar képzéseiről, az egyetemi szokásokról, kollégiumi elhelyezésekről, a tanulmányokat követő jövőképről, külföldi ösztöndíj- és nyelvtanulási lehetőségekről is adnak információt.
 
Az egyetem mellett a Hello modern agrárium projekt is bemutatkozik a nagyközönség előtt az AF02 jelzésű standon. A kampány célja, hogy nézzünk másképp a mezőgazdaságra! Ha valaki szereti a természetes ízeket és szívesen dolgozna is értük; ha nemcsak szereti az állatokat, de az életkörülményeik is fontosak számára; ha érdekli a legújabb technológia és szívesen kihozná belőle a maximumot; ha szívügye a környezetvédelem és szeret nagyban gondolkodni – ismerje meg a Modern Agrárium Világát.
 
A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadásokon tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, a kiállítók képviselőivel beszélgetve pedig alkalmuk nyílhat elképzeléseik összeegyeztetésére.
 
A rendezvény minden látogató számára ingyenes.

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*