További fejlesztések Aszódon

További fejlesztések Aszódon

A 2014-ben, a városvezetés által kidolgozott gazdasági program több célkitűzése a megvalósítás küszöbén áll.

Idén 20 millió forintot különítettek el a Malom köz mögötti új parkoló kialakítására, és várakozóhely épül a Kossuth Lajos utca 84. előtt is.

Elodázhatatlan továbbá  a Városháza épületének belső felújítása, erre 10 millió forintot terveztek. A Szabadság tér burkolatának javítása szintén nem halasztható, e célra 3,5 millió forintot tettek félre. Út- és járdaépítésre további 40 millió Ft fordítható az idén. 

Viszonylag nagy összegű fejlesztés várható a Kossuth Lajos utca 68. szám alatti ingatlan esetében, ahol egy alacsonyabb kategóriába tartozó vendégházat alakítanak ki. Erre a keret – pályázat segítségével – 48 millió Ft. A gazdasági program módosítása következtében tavaly elmaradt a városi temetőben a kolumbárium bővítése. Idén ez ötmillió forintból megvalósulhat.

Folytatódik a Breda-patak medrének kotrása a Podmaniczky utca és a Kondoros tér közötti szakaszon. A munka itt is ötmillió forintba kerül. A gazdasági programban erre az évre tervezték be a Falujárók útja 28. szám előtti játszótér fejlesztését, korszerűsítését. A célra 7 millió forintot különítettek el, az összeg a Leader-pályázatból érkezhet, csakúgy, mint a Richly Emil térre tervezett street workout (utcai torna-) pálya 12 milliós kerete.

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*