A ráckevei konferenciaspecialista hotel rangos versenyt nyert

A ráckevei konferenciaspecialista hotel rangos versenyt nyert

A noszvaji Oxigén Hotel (a csapatépítések specialistája) és a ráckevei Duna Relax & Event Hotel (a konferenciák specialistája) ismét győztek a rangos nemzetközi World Luxury Hotel Awards versenyen.

A szállodaipar Oscarjának tartott World Luxury Hotel and Spa Awards díjainak különlegessége, hogy a szállodákat, illetve azok szolgáltatásait maguk a vendégek osztályozzák, értékelik a saját élményeik alapján. A versenyben a világ minden tájáról számos kategóriában nevező prémium hotelek közül azok részesülhetnek elismerésben, amelyeknek korábbi vendégei a legtöbb szavazattal erősítik meg azok kiválóságát. A szavazásban évente több mint 300 ezer vendég vesz részt. A World Luxury Hotel Awards díja tehát jelzésértékű, a leendő vendégek számára mutatja a régebbiek elégedettségét, bizonyítja a szálloda megbízhatóságát és szolgáltatásainak magas színvonalát.

Az Oxigén Hotel Superior a Bükkben, Noszvajon páratlan szépségű erdei környezetben egy modern eleganciával berendezett vidéki kúria otthonosságát kínálja.

A Duna Relax & Event Hotel a fővárostól nem messze, egy Duna-parti patinás kisváros, Ráckeve elegáns környezetében várja vendégeit. A szálloda szolgáltatásai elsősorban a tréningre, konferenciára érkező közép- és felső vezetők igényeit elégítik ki. Mindezt jól egészíti ki a felnőttbarát jelleg, az érkezők rövid időre elmerülhetnek egy leheletnyi luxusban, és zavartalanul élvezhetik az antik római fürdőket idéző wellness-birodalom örömeit.

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*