Pest megyeiek sportáguk legjobbjai

Pest megyeiek sportáguk legjobbjai

A Magyar Távirati Iroda immár 52 éve minden esztendőben elkészíti összeállítását a legjobb hazai sportolókról. Tavaly 54 sportág szakszövetsége válaszolt az MTI megkeresésére, s öt sportágban is Pest megyei sportoló bizonyult a legjobbnak.

Sportkarácsony a megyeházán

Sportkarácsony a megyeházán

Meghitt, családias hangulatú sportkarácsonyt tartottak a megyeházán, ahol Szabó István, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke köszöntő beszédében elmondta, a sport valamennyiünket megtaníthat arra, hogy az elvárás ne teherként nehezedjék ránk, hanem erőt és reményt adjon.

Hozza az érmeket a kézilabdacsapat

Hozza az érmeket a kézilabdacsapat

Negyedszer lettek bronzérmesek

Sorozatban negyedszer szerezte meg a bajnoki bronzérmet az Érd női kézilabdacsapata, amely a Magyar Kupában második lett, a KEK-ben pedig a negyeddöntőig jutott. Szabó Edina vezetőedző szerint így „csillogó szezont” zártak.

Meghonosodott a kosárlabda

Meghonosodott a kosárlabda

Több mint kétszáz sportolója van az egyesületnek

Ötödik éve mindig bejut a felsőházi rájátszásba az MTK Törökbálint a férfi kosárlabda NB I/B-ben, s az ELITE SE korosztályos csapatai is szép sikereket érnek el. Spiriev Attila klubelnök szerint sikerült meghonosítani a sportágat Törökbálinton, ahol rendszeresen 200-300 néző látogat ki a hazai meccsekre.