Megállapodás az egészségesebb táplálkozás érdekében

Megállapodás az egészségesebb táplálkozás érdekében

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) élelmiszeripari tagjainak támogatása érdekében együttműködési megállapodást kötött az egészségtudatos táplálkozást segítő élelmiszerek fejlesztése és a lakosság egészségi állapotának javítása terén naprakész és hiteles információkkal rendelkező Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével (MDOSZ), valamint a Táplálkozás, Életmód és Testmozgás (TÉT) Platform Egyesülettel. Az eseménynek a Biarritz Étterem és Kávéház adott otthont 2016. október 18-án.

Önkéntesen a tiszta környezetért

Önkéntesen a tiszta környezetért

A Pest Megyei Kormányhivatal a hagyományokhoz híven idén is csatlakozott a TeSzedd!- Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz. A természetes környezet szépségének helyreállításában a kormányhivatal részéről negyven önkéntes vett részt Vácott, a Budakeszi, a Nagykátai és a Szobi Járási Hivatalok munkatársai pedig egyénileg, helyben gyűjtöttek szemetet.

Nyári szünet: mi legyen a gyerekekkel?

Nyári szünet: mi legyen a gyerekekkel?

Az aktív időtöltés is fontos a vakáció alatt.

Szabadság, pihenés, kikapcsolódás – ezek a hívószavak sokaknak csupán másodlagosak, ha szóba kerül a vakáció időszaka. A szülőknek ilyenkor gondoskodniuk kell arról, hogy csemetéik felnőtt felügyelettel, s lehetőleg tartalmasan, élvezetesen töltsék el azokat a napokat, heteket, melyek során ők maguk kénytelenek a munkában helytállni.

„Érdemes helyben eltölteni a szabadidőt”

„Érdemes helyben eltölteni a szabadidőt”

A kisebb települések számára is előnyös lehet az összefogás.

A turisztikai szezon küszöbén állva feltehetjük a kérdést: vajon mindenképpen el kell hagynunk szűkebb pátriánkat szabadságunk alatt vagy egy hétvégi kikapcsolódás miatt? Gere Ágnesnek, a Kis-Duna mente TDM Nonprofit Kft. szakmai vezetőjének válasza egyértelmű.