Hévízgyörkről lerövidül a menetidő

Hévízgyörkről lerövidül a menetidő

A hévízgyörki állomás és a 3-as számú főút között elkészült az aszfaltos út. A menetidő így lerövidül Hatvan és Aszód irányába.

Átadták a hévízgyörki vasútállomás és a 3-as főút között megépült összekötő szakaszt. Bazán Tibor polgármester az átadó ünnepségen megköszönte a helyi lakosoknak az építés ideje alatt tanúsított megértését. Felhívta a figyelmet arra, hogy mindenki nagyon vigyázzon az útra, becsülje meg, mivel hosszú időt kellett várni az elkészüléséig.

A Nemzetgazdasági Minisztérium – támogatóként − pályázatot hirdetett Pest megye önkormányzati tulajdonú belterületi útjainak szilárd burkolattal történő kiépítése, felújítása és korszerűsítése támogatására, gazdaságfejlesztési céllal. A pályázati felhívásra támogatási kérelmet nyújthattak be Pest megyei települési önkormányzatok.

Hévízgyörk önkormányzatának képviselő-testülete úgy döntött, hogy pályázatot nyújt be a Vörösmarty utca, Templom tér, József Attila utca, Arany János utca és

Dózsa György utca útburkolatának felújítására. A pályázatot az önkormányzat elnyerte, így sikerült aszfaltburkolattal ellátni mind az öt utcát.

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*