Új rendőrautó segíti a munkát Kocséron

Új rendőrautó segíti a munkát Kocséron

Dr. Mihály István Pest megyei rendőrfőkapitány április 25-én vehette át Bodnár András polgármestertől annak a gépjárműnek a kulcsát, melyet a település vásárolt a területén szolgálatot teljesítő körzeti megbízottnak.

Korábban Szelei László főtörzszászlós – aki 23 éve ügyel Kocsér közbiztonságára – gyalog vagy saját autójával látta el feladatait, ám az önkormányzat pályázati önerőként fel nem használt forrásait felajánlotta egy új rendőrautó megvásárlására. Dr. Mihály István dandártábornok az autó átvételekor elmondta, a kocséri példa is azt mutatja: közös akarattal, összefogással elérhető, hogy zavartalanul teljenek a hétköznapok, és a gyermekek, a családok biztonságban éljenek. Szelei Lászlónak azzal az útravalóval adta át az autót, hogy „bölcsen használja”. A körzeti megbízott minden bizonnyal így is tesz majd, hiszen ő is örül annak, hogy egy minden igényt kielégítő munkaeszköz könnyíti meg a mindennapjait.

Az átadáson jelen volt még Hriagyel Csaba, Kocsér alpolgármestere, dr. Nyikos Tamás, a Nagykőrösi Járási Hivatal vezetője, dr. Németh Gyula, Pest megyei főkapitány-helyettes, Ambrus Zoltán, a Nagykőrösi Rendőrkapitányság vezetője, Kishalmi Tibor, a kapitányság rendészeti osztályának vezetője, valamint Holló Gábor, a járőrszolgálati alosztály vezetője.

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*