Galgahévízen idén is megkezdődik a számkeresés

Galgahévízen idén is megkezdődik a számkeresés

December 1-jén, szombaton immár harmadik éve indul útjára az adventi számkereső játék. Különleges módon ismerkedhetnek meg a helyiek az adventi Galgahévízzel.

Az ünnepi készülődés izgalmas, kalandozó játéka úgy zajlik, hogy december elseje és 24-e között naponta mindig újabb ablakban gyullad fel az adventi fény. Az odavalósiak pedig ide-oda sétálva leshetik, kutathatják, hol ég az „új fény”. Aztán megörökítik, lefényképezik, és még aznap feltöltik a település Facebook-oldalára – ez a napi feladat.

A művelődési ház büféjében elhelyezett karácsonyi dobozba is bedobhatja a „játékos” az aktuális lelőhely számát − névvel és dátummal.

A feltöltők között a játék végén, 24-én ajándékot sorsolnak ki a templomban a karácsonyi pásztorjáték után. Lehet egyedül vagy csapatosan, egyetlen vagy valamennyi szám beküldésével játszani. Az esély több fotóval természetesen megsokszorozódik.

Egy kis segítség érkezik minden reggel, ami a Facebook-csoportban olvasható, valamint a hirdetőtáblán, a művelődési ház bejáratánál.

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*