"Miért szerettem a közösségi szolgálatot?"

Élménybeszámoló pályázat középiskolás diákok számára

A Pest Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház (PMCSEÖH) „Miért szerettem a közösségi szolgálatot?” címmel várja mindazon középiskolás tanulók élménybeszámolóit, akik teljesítették közösségi szolgálatukat.

A pályázat célja, hogy a beszámolók konkrét példáival olvasmányos, kedvcsináló módon mutassuk be, hogy milyen önkéntes lehetőségei vannak a fiataloknak, hogyan juthatnak információhoz az önkéntes tevékenységekkel kapcsolatban, és milyen élményeket, tapasztalatokat szereztek.

Az első három helyezett értékes díjakat vehet át: (tervezetten: ~10.000 Ft, ~8.000 Ft és ~6.000 Ft értékben), és szándékunkban áll a legjobb pályamunkák szélesebb körű publikálása is.

Zsűrizés: két pedagógus és egy azonos szavazattal bíró végzős gimnáziumi diák bevonásával! Az értékelés legfőbb szempontjai: érdekes, motiváló tartalom, átfogó kép alkotása az elvégzett közösségi szolgálatról, a személyes élmények és benyomások ábrázolása.

A pályaművek tényleges tartalmára vonatkozó terjedelmi és formai előírások:
Maximális karakterszám: 5.000 karakter (szóközökkel együtt), „Arial” betűtípus, 12-es betűméret, max. két A4-es oldalra rendezve.

A harmadik oldalon a következő adatokat kérjük feltüntetni: a pályázó neve, e-mail címe, telefonszáma, a középiskola (ahová éppen jár) neve, osztálya, az osztályfőnöke / segítője neve, annak a szervezetnek, intézménynek a neve, ahol a vonatkozó közösségi szolgálatát teljesítette, továbbá ezen szervezet / intézmény kapcsolattartójának a neve, telefonja, e-mail címe.

A pályázat érvényességének feltétele, hogy a Pályázó az aláírt pályamunkáját legkésőbb 2018. január 06-i postabélyegzővel postára adja az alábbi címre:

Pest Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház
2600 Vác, Rákóczi út 36.,

továbbá, hogy mind PDF formátumban, mind valamely szerkeszthető formában (txt, doc, , odt, stb.)

még aznap (2018. 01. 06.) elküldje az címre is!
A pályázattal kapcsolatban érdeklődni jan. 4-ig az címen lehet.

A Díjátadó tervezett időpontja: 2018. február 9.

A pályázat beküldésével a pályázó (illetve törvényes képviselője) hozzájárul ahhoz, hogy a PMCSEÖH a dolgozatot szabadon terjeszthesse, továbbá ahhoz, hogy a díjátadón esetleg fénykép is készülhessen a pályázóról is.


hirdetés (X)

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*