Cselgáncstermet adtak át Csömörön

Cselgáncstermet adtak át Csömörön

A Magyar Judo Szövetség (MJSZ) támogatásával a csömöri diákok és az egyesület jövőbeni tagjai a térség legnagyobb, 300 négyzetméteres tatamiján sportolhatnak.

A Csömöri Torna Egylet (CSTE) sportolói bemutatót tartottak az egyesület cselgáncstermének átadó ünnepségén a Pest megyei településen.

Simicskó István hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos, a KDNP országgyűlési képviselője, a Honvédelmi Sportszövetség (HS) elnöke, Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára, a térség fideszes parlamenti képviselője, Bánhidi Balázs, a CSTE alapító elnöke és Tóth László, a MJSZ elnöke vágta át a nemzeti színű szalagot a CSTE cselgáncstermének átadó ünnepségén a Pest megyei Csömörön.

A Csömöri Torna Egylet az év eleje óta működik, jelenleg hat szakosztállyal – atlétika, cselgáncs, kosárlabda, sportlövészet, fogathajtás, e-sport – várja a mozgásra, sportra vágyókat. A cselgáncstermet a sportfejlesztés első ütemének befejezéseként adták át, a második szakaszban egy földszint alá süllyesztett, tíz beállásos, 25 méteres versenylőteret alakítanak ki. A harmadik ütemében a szakosztályokat kiszolgáló konditerem és szociális helyiségek jöhetnek létre.

A csömöri Mátyás Király Általános Iskola diákjai a testnevelés órákon elsajátíthatják a dzsúdó alapjait, és később versenyszinten is tatamira léphetnek.

 

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*