Lindwurm Mihályné, Éva néni 105 éves!

Lindwurm Mihályné, Éva néni 105 éves!

Taksonyban Lindwurm Mihályné született Grimm Éva néni október 7-én töltötte be 105. életévét, ami az átlagéletkorhoz képest szinte csodának számít.

Családja körében, jó egészségben, derűsen fogadta látogatóit az ünnepelt. Születésnapja alkalmából felköszöntötte Pánczél Károly, a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselője, Kreisz László, Taksony Nagyközség polgármestere és Wágnerné Bartha Zsuzsanna, a település alpolgármester asszonya. Kedélyes, kötetlen beszélgetés folyt a családtagok és a meghívott vendégek társaságában. Szóba került a málenkij robot során teljesített nehéz szolgálat és az Évi néni férjével, Lindwurm Mihállyal házasságban eltöltött, tartalmas 59 év is. Évi néni gyermekkora óta szorgosan dolgozott, édesanyja korai halála következtében testvéreinek felnevelése is reá hárult. A család központi helyet foglalt el mindig életében, alázatosan szolgálta, segítette egész életén át testvéreit, gyermekeit és unokáit.

Az ünnep alkalmából a Magyarorszag kormányától kapott emléklapot Pánczél Károly, a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselője adta át az ünnepeltnek. Éva néni megköszönte képviselő úr személyén keresztül a kormány nemes gesztusát és figyelmességét.

Évi néninek Taksony polgárai nevében is kívánjuk, hogy még sok-sok boldog napot tölthessen köztünk szeretetteljes környezetben. Isten éltesse sokáig, jó egészségben!

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Hozzászólás írása

*