Mogyoródon egészségház épül

Mogyoródon egészségház épül

Szeptember elején indult Mogyoródon az új egészségház építése, amelyet a nagyközség önkormányzata 193,38 millió forintos támogatással valósít meg. A kétszintes épületben kapnak helyet a felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők, a védőnői szolgáltatás, valamint egy új multifunkcionális egység, amely egészségügyi szűrővizsgálatok, felmérések és tanácsadások céljára szolgál majd.

Lezárult a DANUrB második szakasza

Lezárult a DANUrB második szakasza

Az északi oldalon Visegrád, Dömös, Pilismarót, Helemba, Ipolydamásd, Szob, Zebegény, Nagymaros, Verőce, Kisoroszi, Dunabogdány, a délin pedig Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Ráckeve, Szigetbecse, Makád, Lórév. Ezekben a településekben az a közös, hogy a Duna partján fekszenek, és mind érintettek a DANUrB elnevezésű nemzetközi projektben.

Új üzem épül  Újhartyánban

Új üzem épül Újhartyánban

Több mint 150 millió eurós befektetéssel építi meg autóipari alkatrészek szériagyártásához új üzemét a Pest megyei Újhartyánban a svájci tulajdonú REHAU-Automotive Kft. A tervek szerint a cég jövő ilyenkor indítja be a gyártósort, hogy sikeresen kiszolgálja a hazai és a kelet-közép-európai ügyfeleit.