Hozza az érmeket a kézilabdacsapat

Hozza az érmeket a kézilabdacsapat

Negyedszer lettek bronzérmesek

Sorozatban negyedszer szerezte meg a bajnoki bronzérmet az Érd női kézilabdacsapata, amely a Magyar Kupában második lett, a KEK-ben pedig a negyeddöntőig jutott. Szabó Edina vezetőedző szerint így „csillogó szezont” zártak.

Meghonosodott a kosárlabda

Meghonosodott a kosárlabda

Több mint kétszáz sportolója van az egyesületnek

Ötödik éve mindig bejut a felsőházi rájátszásba az MTK Törökbálint a férfi kosárlabda NB I/B-ben, s az ELITE SE korosztályos csapatai is szép sikereket érnek el. Spiriev Attila klubelnök szerint sikerült meghonosítani a sportágat Törökbálinton, ahol rendszeresen 200-300 néző látogat ki a hazai meccsekre.

Önkéntesen a tiszta környezetért

Önkéntesen a tiszta környezetért

A Pest Megyei Kormányhivatal a hagyományokhoz híven idén is csatlakozott a TeSzedd!- Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz. A természetes környezet szépségének helyreállításában a kormányhivatal részéről negyven önkéntes vett részt Vácott, a Budakeszi, a Nagykátai és a Szobi Járási Hivatalok munkatársai pedig egyénileg, helyben gyűjtöttek szemetet.

Nyári szünet: mi legyen a gyerekekkel?

Nyári szünet: mi legyen a gyerekekkel?

Az aktív időtöltés is fontos a vakáció alatt.

Szabadság, pihenés, kikapcsolódás – ezek a hívószavak sokaknak csupán másodlagosak, ha szóba kerül a vakáció időszaka. A szülőknek ilyenkor gondoskodniuk kell arról, hogy csemetéik felnőtt felügyelettel, s lehetőleg tartalmasan, élvezetesen töltsék el azokat a napokat, heteket, melyek során ők maguk kénytelenek a munkában helytállni.

„Érdemes helyben eltölteni a szabadidőt”

„Érdemes helyben eltölteni a szabadidőt”

A kisebb települések számára is előnyös lehet az összefogás.

A turisztikai szezon küszöbén állva feltehetjük a kérdést: vajon mindenképpen el kell hagynunk szűkebb pátriánkat szabadságunk alatt vagy egy hétvégi kikapcsolódás miatt? Gere Ágnesnek, a Kis-Duna mente TDM Nonprofit Kft. szakmai vezetőjének válasza egyértelmű.